Obavijesti
Poziv

Poziv za volontere u provedbi projekta ARTNET

Institut za povijest umjetnosti poziva studentice/studente povijesti umjetnosti, muzeologije, informacijskih znanosti, sociologije, antropologije, arhitekture, dizajna te ostalih srodnih znanstvenih disciplina na volontersko sudjelovanje u projektu ARTNET – Modern and Contemporary Artist Networks, Art Groups and Art Associations: Organisation and Communication Models of Artist Collaborative Practices in the 20th and 21st Century.

U sklopu rada na projektu ARTNET, unutar kojega se istražuju modeli organizacije umjetničkih mreža u umjetnosti 20. i 21. stoljeća, pozivamo na ispomoć

― 3 studentice/a dodiplomskog i diplomskog studija, koji će raditi na unosu i testiranju podataka u CAN_IS sustav (Croatian Artist's Networks Information System)

― 3 studentice/a diplomskog studija ili apsolventice/e, koji su voljni pomoći u provedbi intervjua s umjetnicima i anketa među ostalim protagonistima hrvatske suvremene umjetničke scene.

Unos podataka u CAN_IS biti će omogućen na daljinu, stoga se za volonterski rad mogu prijaviti studenti svih hrvatskih Sveučilišta. Svim sudionicima će po završetku njihova angažmana biti izdana potvrda o volonterskom sudjelovanju u projektu, koji se provodi uz podrušku Hrvatske zaklade za znanost.

Zainteresirane pozivamo da se do 7. 10. 2015. jave e-mailom suradnicama projekta Sanji Horvatinčić i Sanji Sekelj, koje će im pružiti detaljnije informacije o uključivanju u projekt.